pühapäev, 4. jaanuar 2009

Uusaasta lubadused...

Traditsiooniliselt tegin nimekirja uusaasta lubadustest. HOOLIMATA mõningatest arvamustest, et lubadused on olemas vaid selleks, et neid murda.Ma tunnistan üles, ma pole sada prossa neis kunagi täitnud, aga no-mis-siis- juhtub. Lubaduste murdmine tuleb kõne alla juhtudel, kui need ei teeni oma originaaleesmärki ja kahjustavad raskesti sind ja sind ümbritsevate inimeste nii vaimset -kui ka füüsilist tervist. (Tegelikult kah, mul ei olnud viimast lauset kirjutades silme ees tubakatoodet sisaldav pakend.) Here goes something:
1)Luban loobuda suhtumisest „ära tee midagi, mida sa ei saa lasta teha teistel enda eest.“ - Antud ideoloogia tuleb rangelt võttes ka iseendale kahjuks, muutes mind laisemaks ja pärsib ka ajutegevus. Rääkimata kahjust, mida see teistele teha võib.
2)Luban kärpida oma super-ego vetopanemisõigust, eesmärgiga muuta mõtteprotsessid puhtalt parlamentaarseks. Mis värk sellega on, kirjutan mõniaeg hiljem.
3)Luban tagasihoida tungi lahendada võõraste inimeste probleeme, kui need otseselt minusse endasse ei puutu. Otseloomulikult olen valmis seda tegema siiski juhtudel, kui kõnealused isikud seda minult ise paluvad.
4)Luban _____...._______.
5)Luban lugeda läbi lõppude-lõpuks “Noorema-Edda” ja murda traditsioon, mis hõlmab pärast kolmandat lehekülge tukkuma jäämist.
6)Luban hakata ka kodus õppima, minu enda tuleviku huvides.
7)Luban kärpida oma sõnavarast järgmisi sõnade kasutamist: äktšualli, actually, indeed, well, tegelikult, teoreetiliselt, nagu, like totally, like, raight, right, nice...'
8) Luban muuta oma ajaveebi huvitamaks kirjutades asjust, mida te võiksite teada, kuid mida te kuskilt mujalt teada ei saaks.

Säherdused lubadused siis antud said, muidugi ei sisalda antud nimekiri kõiki iseendale suunatud parandusettepanekuid. Mõned tõotused said tõepoolest salastatud, vähemalt lähimaks 25-ks aastaks ja mainiti vaid iseendale ning sedagi sositades ;)

HEAD JÄTKUVAT AASTAT!!!!!

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

1, 2 feilivad vist:D
6ks on veits liiga hilja.
other than that, lase käia.