pühapäev, 7. september 2008

W0h00!!!!


Minu põhiteooria, mille järgi ma olen elus oma valikuid teinud (My taste of music is my taste of people), sai täna lõpuks ometi ametlikult kinnitust: Muusika, mida inimene kuulab, aitab ära arvata tema iseloomu. Nimelt avaldas muuhulgas ka rakendusliku psühholoogiaga tegelev ülikool Heriot-Watt´i Šotimaal Adrian North´i juhtimisel suurima muusika&iseloomude vahelist seost käsitleva uuringu, mis eales läbiviidud. Küsitluses osales üle 36 tuhande inimese.

MUSICAL STYLES VERSUS PERSONALITY TRAITS
BLUES High self-esteem, creative, outgoing, gentle and at ease
JAZZ High self-esteem, creative, outgoing and at ease
CLASSICAL MUSIC High self-esteem, creative, introvert and at ease
RAP High self-esteem, outgoing
OPERA High self-esteem, creative, gentle
COUNTRY AND WESTERN Hardworking, outgoing
REGGAE High self-esteem, creative, not hardworking, outgoing, gentle and at ease
DANCE Creative, outgoing, not gentle
INDIE Low self-esteem, creative, not hard working, not gentle
BOLLYWOOD Creative, outgoing
ROCK/HEAVY METAL Low self-esteem, creative, not hard-working, not outgoing, gentle, at ease
CHART POP High self-esteem, not creative, hardworking, outgoing, gentle, not at ease
SOUL High self-esteem, creative, outgoing, gentle, at ease
Sama uuringu raames võiks rääkida ka huvitavast faktist, et Suurbritannias ületavad blues´i kuulavad inimesed kõige rohkem kiirust, järgnevad kantri ja reggae kuulajad.

Homme suundun siis Soome loodushulludega koos tripile. Harukordse juhusena terve inimkonna ajaloos said mul asjad juba täna pakitud. Liiga vana juba hommikuseks asjade otsimiseks? heh ;) Katsun siis igapäev midagistki kirjutada, aga ei saa garanteerida, selles osas Finlandia meist ju maha jäänud. Kui rahvast väga palju ei ärrita, katsun ka lihtsoomlase hoiakutest Tarja Halonen´i viimaste avalduste varjus midagi kirjutada...

Täna lõpetasin ma ka pärast vähemalt 50tuhande punkti tegemist oma punkt.ee töö, mis kunstiajaloo tunnis neoimpressionismi õppides anti. Töö motiiv on muidugi täielik plagiaat, aga mis teha. Midagi nii ilusat ei saa ju lihtsalt kasutamata jätta, lohutan ka sellega, et see originaaltöö on ikka tunduvalt parem ;)

Finito!!!

Kommentaare ei ole: