neljapäev, 27. november 2008

PÖFF...


...algab õige pea, täpsemalt veidi rohkem kui homse pärast, see tähendab minu jaoks ilmselt tervet parve unetuid öid. But-
Ma EI vingu!!!
KOgu kupatus on seda väärt, for sure! Kogu Festivel on äärmiselt suureks paisunud, loodedavasti ei mineta ta sellega oma kvaliteeti, see on äärmiselt kahtlane, tõenäosus 1/100 miljonist. (Pange tähele, ma ei ütle üks miljonist, sest sellisel juhul saab see pooltel juhtudel tõeks.) Seni tundub küll, et krempel läheb aina paremaks, ainus probleem on selles, et ma ei ole veel enda personaalset ajamasinat leiutanud, et igalepoole jõuda, kuigi tahaks kogu hingest. ( me/ märgib ajamasina leiutamise enda duty´to´do nimekirja.)
Selle aasta festivalil on koos alafestivalidega kuulub PÖFFi programmi 240 täispikka filmi 75 riigist 55 keeles, filme näidatakse peale Tallinna ja Tartu veel kuues väiksemas linnas. Rubiini filmivalik on see aasta tunduvalt parem kui eelmisel aastal, ameerika-indie filmid on kahjuks peaaegu kõik Tartusse kolinud, eks vaatab, mis sellega saab- ööd on meil pikad ja muretud.
Head Pöff´lemist!

Kommentaare ei ole: